Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΑΕ ΔΙΒΡΗΣ


ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΑΕ ΔΙΒΡΗΣ 3-6

Με νίκη τελείωσε η φετινή χρονιά για την ομάδα της Δίβρης με σκορ 3-6 απέναντι στην ομάδα του Καλαμακίου.Οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αμουρίου απόλαυσαν πολύ καλό και ανοιχτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και συνολικά εννέα γκολ.Την αρχή έκανε μόλις στο 4΄ο Ζουμπόπουλος Δ.,την σκυτάλη πήρε στο 9΄ο Γιάνο με κοντινό πλασέ κάνοντας το 0-2 στο 28΄ο Ζουμπόπουλος Χρ. έκανε το 0-3 για την ομάδα της Δίβρης στο 34΄ο Νερολής Μείωσε σε 1-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ο Σιδηροκάλτσης θα κάνει το 1-4 ,θα έρθει και πάλι ο Ζουμπόπουλος Χρ. να κάνει 1-5 στο 64.και ακριβώς μετά από ένα λεπτό ο Νερολής Π. θα μειώσει για το Καλαμάκι σε 2-5 ,στο 78΄ο Τσιγάρας θα κάνει το 3-5 και θα έρθει και πάλι κάνοντας χατ-τρικ ο Ζουμπόπουλος Χρ.στο 87΄για να κάνει το τελικό 3-6 για την ομάδα της Δίβρης.
ΑΕ ΔΙΒΡΗΣ(Καμπάς Αχ.) Μπούρας(52΄Μπαμπουκλής Φ.),Γιαννέκος,Γιάνο,Δρούγας,Γουργιώτης Ε.,Μπασιούρας(60΄Νικολόπουλος),Ζουμπόπουλος Δ.,Σιδηροκάλτσης,Μυλωνάς(40΄Μπαμπουκλής Θ.),Ζουμπόπουλος Χρ.,Ζουμπόπολος Π.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ Χριστοδούλου(78΄Τσώνης),Λαμπρόπουλος Ν(40΄Αδάμ).,Τριανταφύλλου,Παπανάγνου,Λιάγκας,Νερολής(46΄Νερολής Π.),Γκιρλέμης,Τσιγάρας,Λαμπρόπουλος Σ.,Ζέρβας,Δημητράντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου