Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΑΕ ΔΙΒΡΗΣ 1-4


Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Καλυβιών ανάμεσα στην Δίβρη και τον Παγκρατιακό.Τελικός νικητής ήταν η ομάδα της Δίβρης με σκόρ 1-4.Η ομάδα του Παγκρατιακού μπήκε γέρά στο πρώτο 20 λέπτο του αγώνα όπου είχε και την υπεροχή χώρις όμως να απειλήσει την ομάδα της Δίβρης.Αντίθετα η ομάδα της Δίβρης με αντεπιθέσεις κατάφερε στο 35΄με τον Καταραχιά Α. να προηγηθεί στο σκορ και στο 40΄με τον Τσαντήλα Ε. να κάνει το 0-2 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της ομάδας της Δίβρης ήταν καθολική σε όλες τις γραμμές με αποκορύφωμα στο 60΄με απευθείας κόρνερ ο Λίακος Κ. να κάνει το 0-3 και στο 85΄ο Τσαντήλας Ε. να κάνει το 0-4 να σημειωθεί ότι μέχρι το 89΄που μείωσε το Παγκράτι με πέναλτι σε 1-4 η Δίβρη είχε και δύο δοκάρια.
ΔΙΒΡΗ(Καμπάς Αχιλλ.) Μπούρας Ν.,Γιαννέκος, Α.Γιάνο Α.,Γουργιώτης Ν.,Γουργιώτης Ε.,Σιδηροκάλτσης Σ.,Καταραχιάς Α.(60΄Μυλωνάς Γρ.),Ζουμπόπουλος Χρ.(67΄Καταραχιάς Γ.), Τσαντήλας Ε.,Λιάκος Κ.(74΄Δρούγας Ε.),Ζουμπόπουλος Π.
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ(Κορέντζελος Ι.) Ταμπακολόγος Π.,Κατσακιώρης Χρ.,Μιχαλόπουλος Π.,Κατσαμπέκης Ν.,Νάσιος Τ.,Τσουκαλάς Π.,Πειβάνης Δ.,Λάππας Ν.,Ιβρος Λ(65΄Παπαδήμος),Τσιγκόλης Γ.(55΄Παρούσης Σ.),Λέρης Π.

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου